Verhuizer nodig? Schakel ons in

Bent u zojuist eigenaar geworden van een nieuwe woning? Of heeft uw bedrijf besloten een ander pand te betrekken? Wij van Johan de Wit Verhuizingen & Transport staan dan graag voor u klaar. Al elf jaar helpen wij particulieren en bedrijven te verhuizen van A naar B. Onze verhuizer neemt al uw verhuisdozen graag uit handen. Dit scheelt u een hoop tijd en stress.

Hoe wij te werk gaan

Heeft u besloten om de verhuizing niet helemaal alleen te doen? Dan kunt u ons gerust inschakelen. Onze verhuizer komt graag bij u thuis of op uw werk langs om uw verhuisplannen met uw door te nemen. Hebt u speciale wensen? Geef dit dan door aan de verhuizer, zij proberen hier dan rekening mee te houden. Tevens wordt er tijdens dit kennismakingsgesprek gekeken wat de hoeveelheid is die u gaat verhuizen. Ook wordt er gekeken of er voor het pand een goede laad- en losruimte is. Gaat u in het gebouw naar een andere verdieping? Ook dat is voor ons geen enkel probleem. Na het kennismakingsgesprek stelt de verhuizer een plan op. Zo verloopt uw verhuizing op rolletjes!

verhuisbedrijf5

Wat wij bieden

Hebt u tijdelijke opslag nodig voor uw inboedel? Wij van Johan de Wit Verhuizingen & Transporten bieden dit ook aan. Onze opslagloods is verwarmd en bovendien ook elektronisch beveiligd. U kunt hier uw meubels of complete inboedel met een gerust hart opslaan. Hebt u hulp nodig bij het demonteren van uw meubelen? Ook daar kan onze verhuizer u mee helpen. Hieronder hebben wij een lijst samengesteld van de service die ons verhuisbedrijf u biedt.

  • Wij werken uitsluitend met vakkundige verhuizers
  • Klantvriendelijkheid staat bovenaan
  • Wij komen vooraf bij u langs voor een gesprek
  • U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen
  • Wij garanderen een uitstekende service
  • Verhuizen in het weekend is ook mogelijk

Verhuizer

Vragen? Laat het ons weten

Bent u op zoek naar een professionele verhuizer? Neem dan contact op met Johan de Wit Verhuizingen & Transport. Wij helpen u graag verder. Heeft u na het lezen nog vragen? Dan beantwoorden wij die graag via de e-mail. U kunt ons ook bellen op 06 53 65 55 30 .