Verhuizen doe je met ons

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf waarbij service bovenaan staat? Neem dan contact op met Johan de Wit verhuizingen & Transport. Ons team staat graag voor u klaar, ook wanneer u in het weekend wilt verhuizen? Heeft u uw droomhuis of het perfecte kantoor gevonden, maar wilt u de verhuizing liever niet alleen doen? Onze vaklieden helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Over ons

Ons verhuisbedrijf is al elf jaar gespecialiseerd in het verhuizen van particulieren en bedrijven. Uw inboedel is bij ons in de juiste handen. Wij zorgen er moeiteloos voor dat uw meubels van A naar B worden gebracht. Naast verhuizen bieden wij ook meubelopslag aan. Uw persoonlijke spullen worden in onze verwarmde en elektronische loods opgeslagen, zo wordt de veiligheid gegarandeerd. Heeft u vooraf hulp nodig bij het inpakken van uw spullen? Ook dan staat onze verhuizer voor u klaar.

Wij komen vooraf bij u langs

Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u daar hulp bij nodig? Onze verhuizer komt graag voor een kennismakingsgesprek bij u langs zodat u uw wensen kenbaar kan maken. Tevens wordt er dan gekeken naar de hoeveelheid spullen die u wilt verhuizen. Op basis daarvan wordt er een verhuisplan opgesteld en een offerte gemaakt. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Verhuizen

Verhuizen

Waarom u voor ons kiest

Verhuizen met Johan de Wit Verhuizingen & Transport brengt vele voordelen met zich mee. Wij hebben er enkele voor u op een rij gezet:

  • Wij verhuizen ook in het weekend
  • Wij komen bij u langs voor een kennismakingsgesprek
  • U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen
  • Wij werken met specialisten
  • Wij garanderen de beste service
  • Klantvriendelijkheid staat bij ons bovenaan

Meer weten?

Wilt u meer informatie ontvangen over verhuizen met ons of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken opĀ 06 53 65 55 30 en via de e-mail op info@johandewitverhuizingen.nl. Wilt u een verhuizing die op rolletjes verloopt? Dan bent u bij ons verhuisbedrijf aan het juiste adres.