• SOEPELE VERHUIZING
  • VOORBEREIDING EN PLANNING
  • OOK IN HET WEEKEND

Verhuisbedrijf nodig in Naarden?

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Naarden? Dan bent u bij Johan de Wit Verhuizingen & Transport aan het juiste adres. Wij zijn al ruim elf jaar gespecialiseerd in particulieren- en bedrijfsverhuizingen. Onze verhuizer zal met zorg uw privéspullen of uw kantoormeubulair verhuizen naar de nieuwe locatie. Bij ons verhuisbedrijf kunt u rekenen op kwaliteit, service gerichtheid en klantvriendelijkheid!

U gaat verhuizen, wat nu

U heeft besloten om te gaan verhuizen. Daar gaat flink wat tijd inzitten, er moet namelijk veel geregeld worden. Onze verhuizer komt graag bij u langs in Naarden om alles tot in de puntjes te bespreken. Er wordt dan gelijk gekeken hoe omvangrijk het project gaat worden. Zo staat u nooit voor een verrassing. Wij helpen u graag met uw verhuizing, zodat u zonder zorgen kan genieten van uw nieuwe woning in Naarden.

Wij doen ook uw bedrijfsverhuizing

Heeft u een nieuw kantoorpand op het oog of gaat u intern verhuizen in Naarden? Beide is voor onze verhuizer geen enkel probleem. Wij snappen dat het voor de continuïteit van uw bedrijf niet heel handig is om doordeweeks te verhuizen, daarom staan wij ook in het weekend voor u klaar. Ons verhuisbedrijf zorgt ervoor dat uw kantoorartikelen en meubilair zorgvuldig naar het nieuwe pand of de nieuwe verdieping worden verhuisd in Naarden. Onze gekwalificeerde verhuizer garandeert u dat uw verhuizing soepel verloopt.

Vraag een offerte aan ››Prijslijst verhuur en verkoop ››

Verhuizen in Naarden met Johan de Wit

Zorgeloos verhuizen met de professionele verhuisservice van
Johan de Wit Verhuizingen & Transport.
Wij staan klaar om uw verhuizing tot in detail te verzorgen.

Beeldmerk Johan de Wit Verhuizingen & Transport

streeplinks-design-JohandeWit.svg

Professioneel

Wij hebben jarenlange ervaring in de verhuisbranche en zijn bekend met de diversiteit in aanvragen voor het verhuizen, inpakken en opslaan van inboedel.

streeplinks-design-JohandeWit.svg

Service

Met onze uitgebreide dienstverlening bieden we de beste verhuisservice voor particulieren en bedrijven. Verhuizen en het faciliteren van opslag via één aanbieder.

streeplinks-design-JohandeWit.svg

Regionaal

Wij werken regionaal in omgeving Hilversum en ’t Gooi. Ons werkgebied: Laren, Blaricum, Huizen, Naarden, Bussum, Kortenhoef, Loosdrecht, Bunschoten en Amersfoort.

Schakel onze hulp nu in

Wij snappen dat verhuizen vaak geen pretje is, daarom nemen wij het graag uit handen. Wij hebben een kort overzicht gemaakt waarom u voor ons moet kiezen in Naarden:

  • Weinig stress bij uw verhuizing
  • Vrijblijvend gesprek
  • opslag meubelen behoort tot de mogelijkheden
  • Wij kunnen u helpen met inpakwerk
  • Kennismakingsgesprek bij u thuis
  • Klantvriendelijkheid
  • Service staat voorop bij ons verhuisbedrijf
  • Onze verhuizer is zeer vakkundig

Meer informatie?

Wilt u in Naarden gaan verhuizen en zoekt u daar hulp bij? Ons verhuisbedrijf staat voor u klaar. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Heeft u meer vragen? Wij zorgen dat uw vragen snel worden beantwoord. Wilt u een verhuizing die soepel en zonder stress verloopt? Neem dan contact op met Johan de Wit Verhuizingen & Transport.

Offerte aanvragen ››

Waarom met Johan de Wit Verhuizen in Naarden?

Neem voor meer informatie contact met ons op

Scroll naar boven