• SOEPELE VERHUIZING
  • VOORBEREIDING EN PLANNING
  • OOK IN HET WEEKEND

Gaat u verhuizen in Laren?

Heeft u net een nieuw huis in Laren gekocht of gaat uw bedrijf verhuizen naar een andere locatie? Wij van verhuisbedrijf Johan de Wit verhuizingen & Transport staan graag voor u klaar om u te helpen. Verhuizen is geen dagelijkse bezigheid voor u, voor ons wel. Onze vakmannen weten als geen ander van aanpakken. Bij ons zijn uw persoonlijke spullen gegarandeerd in goede handen en daar wordt ook zorgvuldig mee omgegaan. Wij verzorgen zowel verhuizingen van particulieren als bedrijven in Laren.

Wie wij zijn

Verhuizen is al ruim elf jaar ons vak en dit doen wij ook met grote zorg en plezier in Laren. Staat u op het punt om te gaan verhuizen naar een nieuwe woning maar wilt u dit niet alleen doen? Wij van verhuisbedrijf Johan de Wit Verhuizingen & Transport helpen u graag verder. Wij komen graag bij u langs in Laren zodat u uw wensen aan ons kenbaar kunt maken. Onze inspecteur kan dat tevens zien om hoeveel volume het gaat bij de verhuizen. Ook wordt de laadsituatie grondig geïnspecteerd. Op de dag van de verhuizing zorgt de verhuizer ervoor dat alles op rolletjes verloopt.

Particulier- en bedrijfsverhuizing

Al jarenlang verhuizen wij in Laren vele huishoudens tot genoegen, van hun oude naar de nieuwe woning. Elke verhuizing is uniek en wordt daarom ook door onze verhuizer met grote zorg aangepakt. Naast verhuizen voor particulieren zijn wij ook gespecialiseerd in bedrijfsverhuizing. Wij zorgen voor de complete verhuizing van uw kantoor, bedrijf of magazijn. Of het nu gaat om een interne verhuizing of juist naar een andere locatie: wij zorgen dat uw kostbare spullen zorgvuldig op de juiste plek wordt afgeleverd. Verhuist u liever in het weekend? Ook dan staat uw verhuizer in Laren voor u klaar.

Vraag een offerte aan ››Prijslijst verhuur en verkoop ››

Verhuizen in Laren met Johan de Wit

Zorgeloos verhuizen met de professionele verhuisservice van
Johan de Wit Verhuizingen & Transport.
Wij staan klaar om uw verhuizing tot in detail te verzorgen.

Beeldmerk Johan de Wit Verhuizingen & Transport

streeplinks-design-JohandeWit.svg

Professioneel

Wij hebben jarenlange ervaring in de verhuisbranche en zijn bekend met de diversiteit in aanvragen voor het verhuizen, inpakken en opslaan van inboedel.

streeplinks-design-JohandeWit.svg

Service

Met onze uitgebreide dienstverlening bieden we de beste verhuisservice voor particulieren en bedrijven. Verhuizen en het faciliteren van opslag via één aanbieder.

streeplinks-design-JohandeWit.svg

Regionaal

Wij werken regionaal in omgeving Hilversum en ’t Gooi. Ons werkgebied: Laren, Blaricum, Huizen, Naarden, Bussum, Kortenhoef, Loosdrecht, Bunschoten en Amersfoort.

Onze voordelen

Verhuizen in Laren wordt een stuk prettiger als u voor verhuisbedrijf Johan de Wit verhuizingen & Transport kiest. Wij hebben hieronder alle voordelen van verhuizen met ons op een rij gezet:

  • Wij komen vooraf bij u thuis kijken
  • Wij leveren een goede service
  • Wij werken alleen met specialisten
  • U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen
  • Onze verhuizer is zeer zorgvuldig
  • Klantvriendelijkheid staat bij ons voorop
  • Wij kunnen uw spullen ook inpakken
  • Tevens bieden wij opslagmogelijkheden

Neem contact met ons op

Wilt u gaan verhuizen in Laren en heeft u hulp nodig? Schroom niet om contact op te nemen met ons verhuisbedrijf. U kunt bij ons ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij nemen na aanvraag zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen ››

Waarom met Johan de Wit Verhuizen in Laren?

Neem voor meer informatie contact met ons op

Scroll naar boven