• SOEPELE VERHUIZING
  • VOORBEREIDING EN PLANNING
  • OOK IN HET WEEKEND

Hulp nodig met verhuizen in Huizen?

Heeft u uw droomhuis gevonden in Huizen? Of heeft u de perfecte locatie gevonden voor uw bedrijf en gaat u verhuizen? Dan helpt Johan de Wit Verhuizingen & Transport u graag met uw verhuizing. Ons verhuisbedrijf is gespecialiseerd in particulieren- en bedrijfsverhuizingen. Veel mensen voelen er weinig voor om de inboedel over te brengen naar de nieuwe locatie, maar onze verhuizer doet dit met passie voor u en uw bedrijf. Uw bedrijfsinboedel wordt met veel zorg naar het nieuwe pand gebracht. Wij doen er alles aan om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen in Huizen.

onze specialiteit

Al ruim elf jaar helpen wij particulieren en bedrijven met verhuizen van A naar B. Dit is ons vak en daarom zorgen wij ervoor dat uw persoonlijke spullen met zorg worden verhuisd. Gaat u intern verhuizen in bijvoorbeeld uw bedrijfspand in Huizen? Ook dat is voor ons verhuisbedrijf geen probleem. Onze verhuizer komt graag van te voren bij u langs om de meest belangrijke zaken door te nemen. Hoeveel moet er verhuisd worden en op welke datum? Dit soort zaken komen aan bod tijdens het kennismakingsgesprek in Huizen. Wij willen uw verhuizing snel en soepel laten verlopen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Vraag een offerte aan ››Prijslijst verhuur en verkoop ››

Verhuizen in Huizen met Johan de Wit

Zorgeloos verhuizen met de professionele verhuisservice van
Johan de Wit Verhuizingen & Transport.
Wij staan klaar om uw verhuizing tot in detail te verzorgen.

Beeldmerk Johan de Wit Verhuizingen & Transport

streeplinks-design-JohandeWit.svg

Professioneel

Wij hebben jarenlange ervaring in de verhuisbranche en zijn bekend met de diversiteit in aanvragen voor het verhuizen, inpakken en opslaan van inboedel.

streeplinks-design-JohandeWit.svg

Service

Met onze uitgebreide dienstverlening bieden we de beste verhuisservice voor particulieren en bedrijven. Verhuizen en het faciliteren van opslag via één aanbieder.

streeplinks-design-JohandeWit.svg

Regionaal

Wij werken regionaal in omgeving Hilversum en ’t Gooi. Ons werkgebied: Laren, Blaricum, Huizen, Naarden, Bussum, Kortenhoef, Loosdrecht, Bunschoten en Amersfoort.

Waarom u voor ons kiest

Service en klantvriendelijkheid staat bij ons verhuisbedrijf voorop. Elke verhuizing in Huizen is uniek. Wij werken alleen met vakmensen die weten dat een verhuizing zorgvuldig gedaan moet worden. Onze verhuizer staat ook in het weekend voor u klaar in Huizen. Hieronder een klein overzicht met punten waarom verhuizen met Johan de Wit verhuizingen & Transport een goed idee is.

  • Vakkundige verhuizer
  • Klantvriendelijk
  • Wij kunnen uw spullen inpakken
  • Altijd eerst een voorgesprek
  • Vrijblijvend een offerte aanvraag
  • Heldere afspraken
  • Opslag spullen behoort tot de mogelijkheden

Contact opnemen?

Wij staan graag voor u klaar om u te verhuizen naar een nieuw huis of bedrijfspand in Huizen. Heeft u nog meer vragen? Wilt u een stress loze verhuizing? Neem dan nu nog contact met ons verhuisbedrijf op. Wij laten uw verhuizing in Huizen vlot verlopen.

Offerte aanvragen ››

Waarom met Johan de Wit Verhuizen in Huizen?

Neem voor meer informatie contact met ons op

Scroll naar boven