• SOEPELE VERHUIZING
 • VOORBEREIDING EN PLANNING
 • OOK IN HET WEEKEND

U gaat verhuizen in Amersfoort

Al meer dan elf jaar is Johan de Wit Verhuizingen & Transport de specialist op het gebied van verhuizen. Onze vakmannen staan voor uw klaar als u wilt verhuizen naar uw nieuwe woning in Amersfoort of als u over wilt gaan naar een ander bedrijfspand. Wij draaien onze hand nergens voor om. Een verhuizing is voor ons meer dan alleen maar persoonlijke spullen en meubilair van A naar B brengen. Wij stemmen graag op uw wensen af zodat u met een gerust hart kunt verhuizen in Amersfoort met ons verhuisbedrijf.

Verhuizen zonder stress

Een verhuizing is vaak geen pretje. Er komt een hoop stress bij kijken. Onze verhuizer zorgt er voor u voor dat de verhuizing van uw bezittingen zorgvuldig gebeurt. Ons gemotiveerde team komt graag vrijblijvend bij u langs in Amersfoort om alles tot in de puntjes door te nemen. Er wordt onder andere gekeken naar het volume van uw inboedel die u wilt verhuizen. Tevens kunt u uw wensen aan ons kenbaar maken. Aan de hand van deze punten wordt er een verhuisplan opgesteld, zodat op de grote dag in Amersfoort alles in goede banen wordt geleid door de verhuizer. Zo weet u hoeveel het allemaal gaat kosten en dat voorkomt verrassingen. Dat scheelt u een hoop tijd en stress.

Vraag een offerte aan ››Prijslijst verhuur en verkoop ››

Verhuizen in Amersfoort met Johan de Wit

Zorgeloos verhuizen met de professionele verhuisservice van
Johan de Wit Verhuizingen & Transport.
Wij staan klaar om uw verhuizing tot in detail te verzorgen.

Beeldmerk Johan de Wit Verhuizingen & Transport

streeplinks-design-JohandeWit.svg

Professioneel

Wij hebben jarenlange ervaring in de verhuisbranche en zijn bekend met de diversiteit in aanvragen voor het verhuizen, inpakken en opslaan van inboedel.

streeplinks-design-JohandeWit.svg

Service

Met onze uitgebreide dienstverlening bieden we de beste verhuisservice voor particulieren en bedrijven. Verhuizen en het faciliteren van opslag via één aanbieder.

streeplinks-design-JohandeWit.svg

Regionaal

Wij werken regionaal in omgeving Hilversum en ’t Gooi. Ons werkgebied: Laren, Blaricum, Huizen, Naarden, Bussum, Kortenhoef, Loosdrecht, Bunschoten en Amersfoort.

De voordelen van onze verhuizer in Amersfoort

Kiest u voor verhuisbedrijf Johan de Wit Verhuizingen & Transport? Dan kiest u voor service en kwaliteit in Amersfoort. Wij hebben speciaal voor u hieronder alle voordelen op een rijtje gezet:

 • Onze verhuizer is zeer gespecialiseerd
 • Kennismaking met de verhuizer in Amersfoort op locatie
 • Vrijblijvend een offerte aanvragen
 • Opslag behoort tot de mogelijkheden
 • Wij kunnen u helpen met inpakken
 • Wij nemen uw verhuisstress uit handen
 • Service en kwaliteit staat voorop
 • Uw inboedel is in goede handen bij ons verhuisbedrijf
 • Ook verhuizen in het weekend

Vragen?

Wilt u met een gerust hart gaan verhuizen in Amersfoort? Schakel dat verhuisbedrijf Johan de Wit Verhuizingen & Transport in. Onze verhuizer zorgt ervoor dat uw particulieren of bedrijfsverhuizing zorgvuldig en vlot wordt geregeld, ook in het weekend.

Offerte aanvragen ››

Waarom met Johan de Wit Verhuizen in Amersfoort?

Neem voor meer informatie contact met ons op

Scroll naar boven