• SOEPELE VERHUIZING
  • VOORBEREIDING EN PLANNING
  • OOK IN HET WEEKEND

Zakelijk verhuizen

Wij dragen de zorg over de complete verhuizing van uw kantoor, bedrijf of magazijn. Of het nu gaat om een interne verhuizing of een verhuizing naar een andere locatie, wij zorgen ervoor dat alles exact daar komt waar u dat wilt hebben. Wij hebben veel ervaring met bedrijfsverhuizingen waardoor we u een soepele verhuizingen kunnen garanderen.

Bij een bedrijfsverhuizing staat de continuïteit van de organisatie centraal. U moet zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen en operationeel zijn. Het gaat binnen het bedrijf vaak niet alleen om het verplaatsen van de inboedel, maar ook om de logistiek. De voorbereidingen en planning zijn van groot belang. Een taak die u kunt toevertrouwen aan het professionele verhuisteam van Johan de Wit Verhuizingen & Transport. Zelfs in het weekend, want ook dat is bij ons geen probleem. 

Volledige verhuisservice op maat

Met alleen het verhuizen van de inboedel van punt A naar punt B bent u meestal niet volledig geholpen, daarom bieden we als verhuisbedrijf extra services aan. Inpakken, opslag, uitpakken en plaatsen en elk gewenst advies rondom uw verhuisvraagstukken. Bij ons kunt een optimale verhuisservice verwachten omdat dat al jaren onze standaard is. Voor, tijdens en na de verhuizing kunt u ons bereiken en staan wij voor u klaar. Wij komen de mogelijkheden graag met u bespreken en maken in overleg een passende offerte. Uw bedrijf vlot, veilig en vakkundig verhuizen.

Vraag een offerte aan ››Prijslijst verhuur en verkoop ››

Zakelijk verhuizen met Johan de Wit

Neem voor meer informatie contact met ons op

Scroll naar boven