• SOEPELE VERHUIZING
  • VOORBEREIDING EN PLANNING
  • OOK IN HET WEEKEND

Piano- en vleugelvervoer

Naast volledige inboedels en meubels, is Johan de Wit Verhuizingen gespecialiseerd in piano vervoer. Het verhuizen van uw piano of vleugel kunt u het beste overlaten aan professionals.

Wij hebben binnen ons bedrijf opgeleid personeel dat kundig en vertrouwd is met het transporteren van muziekinstrumenten zoals piano’s en vleugels. Het team helpt u met de verhuizing naar een nieuwe woning of wanneer de piano verplaatst moet worden binnen de huidige woning. Bijvoorbeeld naar een etage hoger of lager in huis.

Elke verhuizing is anders. Wij kunnen daar goed op inspelen door onze jarenlange ervaring en kennis. Per jaar verhuizen wij meer dan 75 piano’s veilig naar een nieuwe bestemming. 

Vraag een offerte aan ››

Piano- en vleugelvervoer met Johan de Wit

Zorgeloos verhuizen met de professionele verhuisservice van
Johan de Wit Verhuizingen & Transport.
Wij staan klaar om uw verhuizing tot in detail te verzorgen.

Beeldmerk Johan de Wit Verhuizingen & Transport

Piano vervoeren en verhuizen

Het gehele verhuisproces en het vervoer van de piano is bij ons in goede handen. Van het eerste moment van inventariseren tot het afleveren en plaatsen van de piano op de nieuwe bestemming, Johan de Wit Verhuizingen is de specialist in piano vervoer en verhuizingen.

Een piano of vleugel is niet alleen zwaar, maar heeft ook een kwetsbare laklaag. Stap één is om de piano uit de woning te vervoeren. We maken gebruik van professionele liften en andere apparatuur. Vervolgens pakken we uw piano goed in voor het vervoer. Tijdens het transport is de piano zo ingepakt, dat er niets kan schuiven of tegen de piano kan vallen. Onbeschadigd en veilig brengen we de piano naar de plek van bestemming. Daar kunnen wij de piano zorgvuldig uitpakken en plaatsen in de gewenste ruimte. We helpen u graag verder bij uw volgende verhuizing.

Piano verhuizen of vervoeren met Johan de Wit Verhuizingen

Neem voor meer informatie contact met ons op

Scroll naar boven