Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf?

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u dit niet helemaal alleen doen? Wij van Johan de Wit Verhuizingen & Transport helpen u graag bij uw verhuizing. Onze vakmannen staan doordeweeks en in het weekend voor u klaar. Bij ons verhuisbedrijf zijn uw persoonlijke spullen gegarandeerd in goede handen en daar wordt dan ook zo zorgvuldig mogelijk mee omgegaan. Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf waar klantvriendelijkheid en service voorop staat? Schakel dat de vakmannen van Johan de Wit Verhuizingen & Transport in.

Wat wij u bieden

Ons verhuisbedrijf staat klaar voor particulieren maar wij helpen u ook graag met uw bedrijfsverhuizing. Wij weten maar al te goed dat er een hoop tijd en stress bij een verhuizing komt kijken. Wij nemen dit graag uit handen. Schakelt u hulp in? Dan komt onze specialist graag bij u langs om uw wensen door te nemen. Elke verhuizing is immers uniek en wordt dan ook uiterst zorgvuldig door ons personeel voorbereid. Tijdens dit bezoek van ons verhuisbedrijf wordt er ook gekeken naar de massa die u wilt verhuizen en wat de laad en los mogelijkheden zijn. Wij stellen vervolgens een verhuisplan op, zodat u weet wat de kosten zijn. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

De voordelen

Verhuizen met Johan de Wit Verhuizingen & Transport biedt u veel voordelen. Een daarvan is dat wij opslag aanbieden voor uw inboedel. Tevens kunnen wij u helpen met het demonteren van uw meubilair. Wij hebben de voordelen van ons verhuisbedrijf op een rij gezet:

  • Vrijblijvend een offerte aanvragen
  • Vooraf kennismakingsgesprek bij u thuis of op het werk
  • Wij werken alleen met vakmensen
  • Klantvriendelijkheid staat voorop
  • Mogelijkheid voor inboedelopslag
  • Hulp bij demonteren
  • Wij leveren alleen goede service
  • Ook verhuizen in het weekend

Verhuisbedrijf

verhuisbedrijf6

Neem gerust contact op

Gaat u verhuizen en zoekt u vakmensen die u kunnen helpen? Schakel dan ons verhuisbedrijf in. Onze vakmensen nemen graag uw verhuisdozen uit handen. U kunt telefonisch contact opnemen via 06 53 65 55 30 of via de e-mail info@johandewitverhuizingen.nl. U kunt bij ons ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij nemen na aanvraag zo spoedig mogelijk contact met u op. Ons verhuisbedrijf zorgt ervoor dat uw verhuizing op rolletjes verloopt!