• PROFESSIONELE VERHUIZER
  • ONTZORGEN TOT IN DETAIL
  • REGIONAAL ACTIEF

Over Johan de Wit Verhuizingen en Transport

Johan de Wit Verhuizingen & Transport

Oprichter en eigenaar Johan de Wit is al ruim 30 jaar werkzaam in het vak. Sinds 2003 is zijn bedrijf leidend in verhuizingen van bedrijven en particulieren. Het team zorgt voor een zorgeloze verhuizing op maat en geeft u advies over meubelopslag en het transporteren van bijvoorbeeld piano’s.

De persoonlijke wensen van de klant zijn de basis van een passende en op maat gemaakte verhuizing. Johan de Wit Verhuizingen & Transport neemt de complete verhuizing uit handen en gaat snel en doelgericht te werk. Ook opslag hoort bij de mogelijkheden. Meubelstukken of de volledige inboedel worden veilig opgeslagen in een moderne opslagloods in Bunschoten-Spakenburg.

“Verhuizen is al jarenlang ons vak en u kunt ervan op aan dat elke verhuizing met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt uitgevoerd.” ~ Johan de Wit

Kom jij bij ons werken?
Solliciteer direct.
Wij zoeken altijd gemotiveerd personeel!

Beeldmerk Johan de Wit Verhuizingen & Transport

streeplinks-design-JohandeWit.svg

Professioneel

Wij hebben jarenlange ervaring in de verhuisbranche en zijn bekend met de diversiteit in aanvragen voor het verhuizen, inpakken en opslaan van inboedel.

streeplinks-design-JohandeWit.svg

Service

Met onze uitgebreide dienstverlening bieden we de beste verhuisservice voor particulieren en bedrijven. Verhuizen en het faciliteren van opslag via één aanbieder.

streeplinks-design-JohandeWit.svg

Regionaal

Wij werken regionaal in omgeving Hilversum en ’t Gooi. Ons werkgebied: Laren, Blaricum, Huizen, Naarden, Bussum, Kortenhoef, Loosdrecht, Bunschoten en Amersfoort.

Optimale verhuisservice in Nederland

Uw samenwerking met Johan de Wit Verhuizingen & Transport begint bij het inventariseren op locatie door onze adviseur. In het kennismakingsgesprek worden de wensen doorgenomen en de laadinspectie gedaan. Indien gewenst kunt u het inpakwerk ook overlaten aan het professionele team. Uw inboedel wordt veilig getransporteerd naar het nieuwe adres of gaat mee naar de opslagfaciliteit voor bijvoorbeeld het overbruggen van de opleveringsperiode. 

Wij werken regionaal in omgeving Hilversum en ’t Gooi. Ons werkgebied: Laren, Blaricum, Huizen, Naarden, Bussum, Kortenhoef, Loosdrecht, Bunschoten en Amersfoort. De werkwijze van ons verhuisbedrijf wordt gekenmerkt door kwaliteit, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid. Jaarlijks verhuizen wij vele huishoudens en bedrijven naar volledige tevredenheid.

Offerte aanvragen ››

Over Johan de Wit Verhuizingen & Transport

Instawall @witjohande

Neem voor meer informatie contact met ons op

Scroll naar boven