Uw partner bij uw verhuizing

U bent zojuist de gelukkige eigenaar geworden van een nieuwe woning of een bedrijfspand in Loosdrecht. Dat betekent natuurlijk dat al uw persoonlijke spullen en meubilair verhuist moet worden. Dat is een hele klus, die u misschien liever niet alleen doet. Wij van verhuisbedrijf Johan de Wit Verhuizingen & Transport helpen graag te verhuizen. Ons vakkundige personeel neemt al uw verhuisdozen én zorgen uit handen in Loosdrecht. Elke verhuizing is uniek. Onze verhuizer weet dat en zal met zorg te werk gaan.

Al elf jaar de specialist in verhuizen

Ons verhuisbedrijf is al elf jaar gespecialiseerd in het verhuizen van particulieren en bedrijven. Heeft u een nieuw huis of een ander bedrijfspand en moet al uw meubilair over? Onze verhuizer komt graag bij uw langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek in Loosdrecht schat de specialist in wat de massa is die u wilt gaan verhuizen. Aan de hand hiervan wordt er een persoonlijk plan opgesteld.

Op de dag van de verhuizing hoeft u zich geen zorgen meer te maken, onze verhuizer heeft alles tot in de puntjes geregeld en zorgt ervoor dat uw spullen in perfecte conditie aankomen op de juiste locatie.

Wij doen naast externe verhuizingen ook interne verhuizingen in Loosdrecht. Wilt u daar meer over weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze collega’s.

Loosdrecht

Loosdrecht

Geen zorgen meer

Verhuizen met Johan de Wit Verhuizingen & Transport betekent dat u geen zorgen meer heeft. Wij hebben de voordelen om met ons te verhuizen in Loosdrecht met ons op een rijtje gezet:

  • Een vrijblijvende kennismaking
  • Opslag van meubelen behoort tot de mogelijkheden
  • Wij kunnen u helpen met inpakken
  • Geen stress bij uw verhuizing in Loosdrecht
  • Klantvriendelijkheid staat bij ons verhuisbedrijf voorop
  • Wij werken alleen met professionals
  • Heldere afspraken met de verhuizer
  • Verhuizen ook mogelijk in het weekend

bel of mail ons gerust

Bent u op zoek naar een verhuisspecialist in Loosdrecht? Neem dan contact op met ons verhuisbedrijf. Wij helpen u graag verder. Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Ook dat kan. U kunt of bereiken via de telefoon op 06 53 65 55 30 of via de e-mail info@johandewitverhuizingen.nl Onze verhuizer staat u graag te woord. Gaat u verhuizen maar doet u dit liever niet alleen? Neem dan direct contact met ons. Wij staan voor uw klaar. Ook in het weekend in Loosdrecht.