Een verhuisspecialist nodig?

Bent u op zoek naar een verhuisspecialist in Kortenhoef? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van Johan de Wit verhuizingen & Transport helpen u graag met uw particulierenverhuizing. Wij staan natuurlijk ook voor u klaar als uw bedrijf naar een nieuwe locatie moet worden overgebracht. Onze verhuizer in Kortenhoef draait nergens de hand voor om. Klantvriendelijkheid en service staat bij ons verhuisbedrijf hoog in het vaandel!

Kortenhoef

Kortenhoef

Wat wij u kunnen bieden

Verhuizen zonder zorgen! Al elf jaar lang maken wij onze klanten blij door ze te helpen bij hun verhuizing. Onze vakmensen helpen u graag om uw persoonlijke spullen netjes op de juiste locatie af te geven. Heeft u intern in uw huidige bedrijfspand een nieuwe werkruimte gevonden? Ook daar helpen wij u bij! onze verhuizer komt graag bij u langs om de zaken door te nemen in Kortenhoef. Het is bijvoorbeeld van belang hoeveel spullen u wilt verhuizen, dus daarom wordt de massa bekeken. Ons verhuisbedrijf zal na dit gesprek een persoonlijk plan opstellen zodat u met een gerust hart uw inboedel door ons kunt laten verhuizen. Dit geldt voor verhuizingen van uw bedrijf, maar wij helpen ook graag met het verhuizen naar uw nieuwe woning in Kortenhoef! Verhuizen was nog nooit zo eenvoudig en leuk!

Kies voor vakkundigheid

Als u voor verhuisbedrijf Johan de Wit Verhuizingen & Transport kiest, kiest u voor zekerheid. Hieronder hebben wij een lijst samengesteld met de voordelen en garantie die wij bieden als u wilt verhuizen in Kortenhoef:

  • Klantvriendelijkheid staat bovenaan
  • Professionele verhuizer
  • Altijd eerst een gesprek vooraf in Kortenhoef
  • Wij maken heldere afspraken
  • Opbergen behoort tot de mogelijkheden
  • Wij kunnen helpen met inpakken
  • U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen
  • Wij nemen alles uit handen, zo ook uw verhuisstress

Wilt u meer weten

Gaat u binnenkort verhuizen in Kortenhoef en heeft u weinig zin om dit helemaal alleen te doen? Schakel dan direct verhuisbedrijf Johan de Wit Verhuizingen & Transport in. Onze verhuizer staat voor u klaar om al uw persoonlijke en zakelijke meubilair van A naar B te verhuizen. Heeft u meer vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 06 53 65 55 30 of via de e-mail info@johandewitverhuizingen.nl Wij nemen graag de verhuisdozen in Kortenhoef uit uw handen!