Hulp nodig met uw verhuizing?

Heeft u uw droomhuis gevonden in Huizen? Of heeft u de perfecte locatie gevonden voor uw bedrijf en gaat u verhuizen? Dan helpt Johan de Wit Verhuizingen & Transport u graag met uw verhuizing. Ons verhuisbedrijf is gespecialiseerd in particulieren- en bedrijfsverhuizingen. Veel mensen voelen er weinig voor om de inboedel over te brengen naar de nieuwe locatie, maar onze verhuizer doet dit met passie voor u en uw bedrijf. Uw bedrijfsinboedel wordt met veel zorg naar het nieuwe pand gebracht. Wij doen er alles aan om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen in Huizen.

onze specialiteit

Al ruim elf jaar helpen wij particulieren en bedrijven met verhuizen van A naar B. Dit is ons vak en daarom zorgen wij ervoor dat uw persoonlijke spullen met zorg worden verhuisd. Gaat u intern verhuizen in bijvoorbeeld uw bedrijfspand in Huizen? Ook dat is voor ons verhuisbedrijf geen probleem. Onze verhuizer komt graag van te voren bij u langs om de meest belangrijke zaken door te nemen. Hoeveel moet er verhuisd worden en op welke datum? Dit soort zaken komen aan bod tijdens het kennismakingsgesprek in Huizen. Wij willen uw verhuizing snel en soepel laten verlopen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Huizen

waarom u voor ons kiest

Service en klantvriendelijkheid staat bij ons verhuisbedrijf voorop. Elke verhuizing in Huizen is uniek. Onze verhuizer weet dat als geen ander en zal uw spullen met grote zorg overbrengen naar uw nieuwe woning of kantoor. Wij werken alleen met vakmensen die weten dat een verhuizing zorgvuldig gedaan moet worden. Gaat u door de week verhuizen of liever in het weekend? Voor ons is beide geen probleem. Onze verhuizer staat ook in het weekend voor u klaar in Huizen. Hieronder een klein overzicht met punten waarom verhuizen met Johan de Wit verhuizingen & Transport een goed idee is.

  • Vakkundige verhuizer
  • Klantvriendelijk
  • Wij kunnen uw spullen inpakken
  • Altijd eerst een voorgesprek
  • Vrijblijvend een offerte aanvraag
  • Heldere afspraken
  • Opslag spullen behoort tot de mogelijkheden

Huizen

Contact opnemen?

Wij staan graag voor u klaar om u te verhuizen naar een nieuw huis of bedrijfspand in Huizen. Heeft u nog meer vragen? Neem dan gerust contact met u op via het telefoonnummer 06 53 65 55 30 of via de e-mail info@johandewitverhuizingen.nl. Wilt u een stress loze verhuizing? Neem dan nu nog contact met ons verhuisbedrijf op. Wij laten uw verhuizing in Huizen vlot verlopen.